Is sperti goed voor aambeien?

Sperti aambeienzalf is speciaal ontwikkeld om de klachten van zowel inwendige als uitwendige aambeien te behandelen. De zalf geeft een verzachtende en verlichtende werking,, zoals bij jeuk, pijn, bloedingen, branderig gevoel, vochtafscheiding of een combinatie van die klachten.

Wat is de werking van sperti?

Deze SRF heeft een stimulerende werking op de fixatie van zuurstof in de weefsels en bevordert daardoor het genezingsproces van aambeien en vermindert de symptomen van aambeien zoals jeuk, pijn en zwelling. Sperti Preparation H bevat geen corticosteroïden.

Wat doet een sperti zetpil?

De zetpillen geven een verzachtende en verlichtende werking. Zoals bij jeuk, pijn, bloedingen, branderig gevoel, vochtafscheiding of een combinatie van die klachten. Bij zowel inwendige als uitwendige aambeien is het raadzaam een combinatie van zalf en zetpillen te gebruiken: overdag de zalf en ‘s avonds de zetpillen.

Hoe vaak mag je sperti smeren?

Breng bij klachten ´s-morgens , ´s-avonds en na elke stoelgang een weinig zalf aan. Voor het inwendig aanbrengen van de zalf kan de applicator op de tube geschroefd worden.

Hoe lang kun je sperti bewaren?

Houd het geneesmiddel buiten het bereik en het zicht van kinderen. Geen speciale bewaartemperatuur. Gebruik Sperti Preparation H, aambeienzalf niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de doos en de tube na ‘Niet te gebruiken na’. Na het openen van de tube is de zalf 14 dagen houdbaar.

Hoe lang is de werking van lidocaine creme?

Het wordt ook gebruikt tegen de pijn bij het schoonmaken van een open been (open wond of zweer op het onderbeen). Op de huid werkt het na 1-5 uur, bij de wond van een open been na een 0.5-1 uur en op slijmvliezen na 5-60 minuten. De werking houdt ongeveer 2 uur aan.

Hoe werkt sperti zalf?

Sperti Cooling Gel Sperti gezondheidsproducten hebben een verzachtende, verkoelende en hydraterende invloed op de gevoelige rode huid, vooral rond de dunne huid van de anus.

Hoe lang mag je sperti zetpillen gebruiken?

U mag het product niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen. Raadpleeg bovendien uw arts, indien de klachten aanhouden of terugkeren, en bij pijnlijke en bloedende aambeien.

Hoe vaak sperti zetpil?

Hoe gebruik je Sperti aambeienzetpillen? Bij klachten breng je ‘s morgens en ‘s avonds en na elke stoelgang één zetpil in de anus. Na elke stoelgang reinig je de anale opening eerst met zacht toiletpapier, daarna met een washandje en lauw water.