Ko je najbolji lek za sinuse?

Prevencija kao najbolji lek za sinuse 1 Uzimajte dosta vitamina C – to činite konzumiranjem voća i povrća, bilo da uzimate ovaj dragoceni vitamin u vidu… 2 Koristite suplemente ili dodatke ishrani – upotrebom kapsula koje u sebi sadže ulje iz jetre ajkule ili bakalara, u… 3 Uvedite ulje origana u listu ishrane – samo jedna kap ulja origana može učiniti čudo za vaš… More

Kako da zaštitite sinuse od sinusa?

Zatim popite jednu šolju od ovog čaja. Kada iz nosa ispadne čep obliku cilindra dužine i do 3 cm, opet isprati nozdrve čajem. Čišćenje sinusa ponoviti i sutradan. Centralno grejanje može da izazove ove bolesti: Samo je jedan način da se zaštitite!

Ko je najbolji lek za upalu sinusa?

Neka vam topla supa postane obaveza. – Jedite beli luk. On je jedan od najboljih lekova za upalu sinusa zbog svoje sposobnosti da ubija i bakterije i viruse. Ako ne želite da ga jedete, prokuvajte naseckan u vodi, a zatim udišite paru.

Kako se sprečiti sinusne infekcije?

Sinusna infekcija se pojavljuje kada sinusi nateknu, što spečava prirodno ceđenje, što vodi do bola, pritiska i poteškoća s disanjem Uveče, pre spavanja, staviti na toplu ringlu kašiku narendanog korena rena. Prekriti glavu većim peškirom, nagnuti se i udisati dim. Ponavljati postupak najmanje 5 dana uzastopno.