Wat is het beste sim only-abonnement?

In recent uitgevoerde onderzoek (4e kwartaal 2020) van de Consumentenbond kwamen onderstaande providers het beste uit de test: Simyo Sim Only (Score: 9,1) Simpel Sim Only (Score: 9,0) hollandsnieuwe Sim Only (Score 8,9)

Wat is het goedkoopste sim only-abonnement?

Top 3 goedkoopste sim only abonnementen

Goedkoopste sim only abonnementen
Provider Abonnement Prijs
1. Simpel 50 belminuten + 500 SMS + 250 MB 2-jarig contract € 2,50 per maand
2. Simpel 50 belminuten + 500 SMS + 250 MB 1-jarig contract € 3,50 per maand
3. Simpel onbeperkt bellen + 500 SMS + 250 MB 2-jarig contract € 4 per maand

Hoe werkt een sim only-abonnement?

Sim Only is een mobiel abonnement, zonder nieuwe telefoon. Je ontvangt dus alleen een nieuwe simkaart. Die plaats je in je huidige toestel, zodat je lekker voordelig kan bellen, sms’en en internetten. Je hoeft namelijk geen telefoon af te betalen tijdens je abonnementsperiode.

Welke provider is het best?

Klanten beoordelen Ziggo als de beste internet provider. Ook provider XS4ALL scoort hoog en komt op de tweede plek. De derde plek gaat naar KPN, gevolgd door Budget Alles in 1 en T-Mobile.

Welke provider voor mobiele telefonie is het beste in mijn buurt?

Het beste 4G netwerk wordt aangeboden door KPN en T-Mobile. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van Open Signal, waarin 7 onderdelen worden getoetst. KPN en T-Mobile delen aan de hand van dit onderzoek de gedeelde eerste plek van het beste 4G netwerk van Nederland 2021.

Waarom is simpel zo goedkoop?

Simpel heeft een goed contract opgesteld met de algemene voorwaarden. Echter scoren zij het beste in de categorie prijs. Simpel biedt goedkope abonnement aan voor klein- en gemiddelde verbruikers.

Waar koop je sim only?

Waar sluit je een sim only-abonnement af? Voor een sim only-abonnement kun je bij vrijwel alle providers terecht. De grote netwerkproviders KPN, T-Mobile en Vodafone bieden sim-only abonnementen aan. Maar ook bij de kleinere providers zoals Simpel en Simyo kun je terecht voor een sim-only.

Hoe werkt een abonnement voor mobiel?

Bij een abonnement ga je een contract aan met een provider. Je betaalt elke maand een bepaald bedrag. Daarvoor krijg je een of meerdere bundels met belminuten, sms’jes en MB’s. Meestal duurt zo’n contract 1 of 2 jaar.

Waarom Sim Only abonnement?

Een sim only-abonnement is in sommige gevallen maandelijks opzegbaar. Daarnaast is het bij een sim only-abonnement mogelijk om zelf de bundel samen te stellen. Zo kun jij zelf het aantal belminuten, sms en data bepalen. Je hebt dus altijd een abonnement dat precies past bij jouw bel- en surfgedrag.